Přednáška v Liberci 22. 10. 2024: Studuj a pracuj ve světě

Přijď na inspirativní přednášku plnou informací z první ruky, kde se dozvíš, jak vycestovat za prací či studiem do Kanady, USA, Austrálie nebo na Nový Zéland.

Liberečáci, Jablonečáci a okolí! Přijďte na inspirativní přednášku plnou informací z první ruky, kde si povíme o aktuálních možnostech studia a práce v Kanadě, Austrálii, USA, na Novém Zélandu ale i Maltě či ve Španělsku.

Přednáška je vhodná pro vysokoškoláky, středoškoláky a rodiče.

Na přednášce si povíme o zahraničním studiu na vysokých školách, středních školách, a dále o jazykových a pracovních pobytech.

Kdy

22. října 2024 18:00–19:30

Kde

Technická univerzita v Liberci - Budova G Posluchárna G 314 Univerzitní nám. 1410, 460 01 Liberec

Vstup

Zdarma

Kdo bude přednášet

Petr Horák, zakladatel agentury czenadians. Studoval na TUL,  nakonec získal bakalářský titul na univerzitě v Kanadě. Během několika let v zahraničí pracoval a žil v USA, zmíněné Kanadě a na Novém Zélandu. Krom toho měl možnost navštívit mnoho míst v Jihovýchodní Asii či Francouzské Polynésii.

Možná dorazí i speciální hosté. Nechte se překvapit.

Proč se zúčastnit

V dnešní době máme možnosti, které generace před námi neměly. Život je o poznávání, učení se novým věcem, získávání cenných zkušeností, nalézání přátel a zažívání momentů, na které můžeme vzpomínat celý život. Udělej tak první rok, přijď se inspirovat a dozvědět se, jak i ty můžeš vycestovat do světa - hned, během střední, po maturitě, během VŠ, po vysoké nebo pokud už pracuješ a chceš životní změnu.

Zapiš si termín do kalendáře, vezmi své kamarády a doraž.

Budeme se těšit.

Registrace

27.09.2024
Petr Horák